Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Lule të thata
Lule të thata për efekt wow optike në dizajn thonjsh
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"thata në gozhdë futur design gozhdë lule design design design gozhdë direkt nga prodhuesi Nail-Design-Euro-Discount në ngjyra të shumta për artin gozhdë të përsosur. gozhdë design design Nail thata lule harton të cilësisë më të lartë në gozhdë gel UV design.

- Nail Design Nail Design lule harton thata janë perfekte për njomje në hartimin gozhdë xhel UV dhe akrilik

- Real thata gozhdë design lule në kanaçe

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.75
Përmbledhje
5
6
4
2
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar