Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Qëndisma
Ngjitës French
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nga
Teknologji Vetë-ngjitës, ju mund të përdorni Nail Art - Sticker frëngjisht në varësi
Veshje të ndryshojnë dhe aq me shkëlqim në ndonjë parti. Nail Art - frëngjisht
Stickers përmban 8 madhësive të ndryshme, ju secili ka tuaj
Thonjtë mund ta rregulloje.
Gozhdë
Art - Sticker frëngjisht
direkt nga dizajni gozhdë dhe prodhuesit e studiove gozhdë profesionale si
gjithashtu në dispozicion për konsumatorët privat. "

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5
Përmbledhje
5
4
4
1
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar