Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Shirita vezullues

Shirita vezullues

Nail art glitter stoli Stripes Shirita vezullues Nail art glitter stoli Stripes
0,69 € *
5,75 € / 100 g
Nail art Shirita flitter vezullues Shirita vezullues Nail art Shirita flitter vezullues
from 0,30 € *
1,67 € / 100 g
Nail art Shirita flitter vezullues Ar Shirita vezullues Nail art Shirita flitter vezullues Ar
0,14 € *
0,78 € / 100 g
-53%
Nail art Shirita flitter vezullues Mint jeshile Shirita vezullues Nail art Shirita flitter vezullues Mint jeshile
0,14 € *
0,78 € / 100 g
-53%
Temat Nail Art Glitter - Stripes Shirita vezullues Temat Nail Art Glitter - Stripes
0,35 € *
3,50 € / 100 g
Nail art Shirita flitter vezullues Verë e kuqe Shirita vezullues Nail art Shirita flitter vezullues Verë e kuqe
0,14 € *
0,78 € / 100 g
-53%
Nail art Shirita flitter vezullues Verdhë Shirita vezullues Nail art Shirita flitter vezullues Verdhë
0,14 € *
0,78 € / 100 g
-53%
Nail art Shirita flitter vezullues Barin e gjelbër Shirita vezullues Nail art Shirita flitter vezullues Barin e gjelbër
0,15 € *
0,83 € / 100 g
-55%

Aksesorët e vegjël, materialet e ndryshme apo stolitë i shndërrojnë thonjtë artificialë në vepra arti. Ndërkohë që thonjtë natyralë sa më të ndjeshëm janë aq më shumë dekorohen, tek thonjtë artificialë gjithçka është e mundur. Ato mund të jenë me shkëlqim, me xixa, me shumë ngjyra, të modelohen në tredimensional apo të kenë piercing. Ornamentet, xixat dhe gurët që vendosen mbi thonjtë artificialë e bëjnë dizenjimin e thonjve një art fin. Kushti i vetëm: figura juaj duhet të jetë e kombinuar. Dora e një femre është shumë e bukur për tu shëmtuar me thonj të dizenjuar keq. Madje dizenjoja e thonjve duhet të jetë e sinkronizuar me karakterin e gjithsecilit. Nuk duhet të jetë e ekzagjeruar por nga ana tjetër nuk duhet të jetë as më e thjeshtë seç duhet. Fijet Flitter janë fije të holla vezulluese që vendosen mbi thonjtë artificialë.

Fijet Flitter janë të pa dëmshme, ato vijnë direkt nga prodhuesi dhe janë prodhuar me kujdes të veçantë. Ato janë të thjeshta në përdorim: Fijet Flitter vendosen mbi manikyr apo mbi xhelin UV para se këto të thahen. Ato mund të përdoren edhe nëse keni thonj artificialë. Sapo manikyri apo xheli të jetë tharë, fijet Flitter janë fiksuar dhe janë të sigurta. Ato nuk ju bëhen pengese në të përditshmen tuaj pasi ato humbasin plotësisht në dizenjo – në studiot e thonjve ato gjenden kryesisht si thonj të gatshëm. Fijet e thjeshta gjenden në shumë ngjyra dhe modele të ndryshme, një ngjyrëshe, me xixa, në ngjyrat e ylberit, në ngjyrë metalike si dhe në përzierje ngjyrash.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€