Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Temina

Temina

Temina për thonj Temina Temina për thonj
from 0,28 € *
1,40 € / 100 g
Efekti unaza temin Art Nail ylber Temina Efekti unaza temin Art Nail ylber
1,38 € *
15,33 € / 100 g
Nail Art temin unaza Temina Nail Art temin unaza
2,98 € *
33,11 € / 100 g

Në artin e dizenjimit të thonjve pothuaj nuk ka asgjë të pamundur. Gjithçka mund ti shërbejë modelimit të thonjve të bukur dhe formave interesante, dhe si çdo artist i vërtetë edhe artistët e thonjve janë shumë kreative dhe gjithmonë në kërkim të mundësive të reja. Materiale të shumta natyrale dhe artificiale janë në dispozicion të tyre, dhe gjithçka që mund të përdoret në këtë fushë, është përdorur. Dizenjimi i thonjve nuk është një art i zakonshëm, pasi ai punohet me një shumëllojshmëri materialesh dhe mjetesh, kërkon domosdoshmërish pajisje teknike dhe shndërron sipërfaqet e vogla në vepra arti të vërteta.

Teminat Nailart duken pothuaj njësoj si teminat që përdoren tek veshjet femërore. Ato që qepen mbi veshje, por në përmasa më të vogla mund të aplikohen mbi thua. Teminat Nailart vendosen mbi manikyrin e njomë ose mbi xhelin UV para se ky i fundit të jetë fiksuar dhe me tharjen e kësaj mase ato lidhen mirë me thuan. Ato janë rezistente dhe i japin thonjve tuaj efekte të mrekullueshme vezulluese. Teminat nuk janë vetëm në ngjyra të forta, me shkëlqim, vezulluese dhe ngjyra mat, por ato gjenden edhe në nuanca metalike dhe në ngjyrë të bardhë të thjeshtë.  Ne dëshirojmë tu ftojmë të hidhni një shikim në koleksionin tonë – sigurisht që këto temina i përgjigjen standardeve evropiane në të gjitha aspektet, ato vijnë direkt nga prodhuesi dhe janë shumë rezistente. Sepse arti i thonjve të jep vetëm kënaqësi, nëse mban gjatë.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€