Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Temina
Nail Art temin Large - Iridescent dizajn gozhdë në Ngjyrë

Details
+

Nail Art temin Large siguruar, efekte Motley shimmering në gozhdë. Aplikim është në dispozicion në kombinim me thonjtë akrilik xhel si. Për efekt maksimal, e sequins janë vendosur si fut në shtresa të akrilik apo xhel dhe të shkëlqejë dhe vetëtin jashtë nga brenda.
Për zbatimin e gozhdë sequins artit mëdha gozhdë është përgatitur si zakonisht në gozhdë. Gozhdë natyrore është ngritur në formë, roughened dhe të pajisur me një promotor aderimin. Në të thata xhel abetare bazë që aplikohet. Të sequins janë pastaj futur direkt në shpërbërje. Struktura gozhdë me xhel përkatëse kryhet pastaj si zakonisht. Përfundimi i modelimit formon një shtresë nënshkrimin. Kjo e bën gozhdë zeroja-dhe thyej-provë dhe jep efekte të larta shkëlqim. Mund të rritet përmes aplikimit të shkëlqim sipërfaqe të naftës në manikyrin e thonjve xhel, gozhdë akrilik është zëvendësuar nga një polonisht sipërfaqe dëshiruar.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

3

Përmbledhje

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar