Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Temina
Temina për thonj, të mëdha

Details
+

"sequins Nail,
madhe për zbukuruar thonjtë tuaj. Krijo mbresëlënëse
Nail Design mbi thonjtë artificiale ose natyrore.
Sequins Nail,
të mëdha janë të thjeshta dhe elegante dhe ngjyra e saj është gjithmonë një
Diçka tërheqëse. "WOW" efekti është e garantuar!
Sequins Nail,
të mëdha janë të paketuara të përshtatshme në, kazanët përshtatshëm resealable plastike. "

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

5

Përmbledhje

5
6
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar