Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Unaza për artin e thonjve

Unaza për artin e thonjve

Duart e bukura femërore i meritojnë stolitë. Stolitë më tradicionale janë unazat, shiritat, zinxhirët dhe thonjtë e lyer me manikyr. Por për disa femra kjo bëhet monotone: pse të mbajmë vetëm stoli të thjeshta dhe tradicionale? Nëse do jetë diçka më e veçantë (pa e ekzagjeruar), atëherë edhe kombinimi i dizenjos së thonjve artificiale me unazat Nailart do të jetë edhe më i gjetur. Unazat plastike transparente apo të bardha – ashtu si dhe thonjtë artificialë – mund të pikturohen në mënyra të ndryshme dhe të stolisen me aksesorë. Duke qenë se në shtëpi jo gjithmonë kemi të gjitha pajisjet për realizimin e dizenjove të thonjve, tek faqet tona do të gjeni jo vetëm unazat në paketim të vogël apo të madh (niveli i çmimeve sipas sasisë të blerë vlen edhe këtu: blerja me shumicë ka çmime më ekonomike), por edhe aksesorët e nevojshëm për të punuar me unazat Nailart dhe për ti vendosur ato mbi thonjtë tuaj. Setet përmbajnë limat banane, blloqet smeriluese, shufrën rrotulluese me kontingjentin përkatës, unaza në forma të ndryshme dhe një manual përdorimi. Sigurisht që ju mund ti blini këto produkte edhe një nga një.

Unazat dhe aksesorët Nailart i përgjigjen standardeve evropiane të stolive prej plastike. Këto artikuj janë të parrezikshëm dhe mund të punohen në shtëpi ashtu si dhe në një studio thonjsh. I jepni krahë fantazisë suaj dhe zbukuroni thonjtë tuaj duke përdorur unaza të përshtatshme për natyrën tuaj! 


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€