Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Unaza për artin e thonjve
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Thonjsh unaza sukses të përkryer me një bar rrotullim me mbështetjen druri
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail Art bar rrotullim me mbështetjen Set | Nail Art bar rrotullim me mbështetjen Set | Nail art & design gozhdë për
Nail Art-Rings
bën më të lehtë për të pikturuar unaza artit gozhdë. Nail Art me rrotullim bar
Edition Set | Nail
Nail & Nail Art për unaza është ideale për mjekimin e
Unaza në thua e pajisjes shërimin e dritës (llamba UV). "

Përmasat
+
0.095 Metër (m)
0.094 Metër (m)
0.037 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar