Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Vëthë dhe ushqyes

Vëthë dhe ushqyes

Motive që vendosen tek thonj Vëthë dhe ushqyes Motive që vendosen tek thonj
from 0,36 € *
18,00 € / 100 g
Gjerdan perlash Nail art Vëthë dhe ushqyes Gjerdan perlash Nail art
from 0,38 € *
4,22 € / 100 g
Art Nail Halloween Vëthë dhe ushqyes Art Nail Halloween
0,60 € *
8,57 € / 100 g
Overlays gozhdë nail art Vëthë dhe ushqyes Overlays gozhdë nail art
3,45 € *
28,75 € / 100 g
Vëthë të rrumbullakët për thonj Vëthë dhe ushqyes Vëthë të rrumbullakët për thonj
0,29 € *
2,90 € / 100 g
Pajisje për shpimin e thonjve Vëthë dhe ushqyes Pajisje për shpimin e thonjve
2,95 € *
5,90 € / 100 g
Thumba thonjsh 50 St Vëthë dhe ushqyes Thumba thonjsh 50 St
2,25 € *

Vëthët janë seksi. Ato janë elementë dekorativë shumë të veçantë, të cilat nuk vendosen vetëm mbi trup por edhe në trup. Në këtë mënyrë ne kapërcejmë kufijtë e trupit tonë, lejojmë që këto stoli të futen brenda nesh dhe në shkëmbim nxjerrim jashtë një pjesë nga vetja. Barrierat natyrore midis trupit tonë, vetes sonë dhe botës së jashtme bëhen edhe më të turbullta  dhe kjo e bën një vëth edhe më tundues. Vëthët në vesh, në hundë apo buzë tashmë janë bërë të zakonshëm, por edhe vëth në vende të tjera të trupit të cilat shihen më rrallë – pasi mbulohen nga rrobat. Vëthi mund të realizohen edhe tek thonjtë. Vëthët i dëmtojnë thonjtë natyralë, i bëjnë delikatë dhe të thyeshëm lehtë, por për thonjtë artificialë vëthët nuk përbëjnë asnjë problem.

Ne ju ftojmë përzemërsisht të shihni nga afër variantet e shumta të vëthëve të thonjve. Në faqet në vijim ju do të gjeni stoli të formave nga më të bukurat të cilat vendosen në thonjtë e shpuar pa shkaktuar asnjë dhimbje. Rrathët klasikë me një mbërtheckë në formë sfere, ashtu siç i keni parë edhe tek vëth në pjesë të tjera të trupit, apo aksesorë të tjerë që varen në rrathët e vegjël mbi thoin tuaj. ët tek thonjtë tërheqin vëmendjen, kjo është e ditur. Prandaj ne ju rekomandojmë të vizitoni një studio profesionale thonjsh për të bërë vëthë mbi thonjtë tuaj. Pasi ata duken bukur vetëm nëse janë realizuar në mënyrë perfekte dhe pa shkaktuar dëmtime të thoit.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€