Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

cio che serve (Një listë nga Sara Pasqual)

cosi ordino meglio poi

NDED xheli përfundimtar NDED | 5 ml NDED xheli përfundimtar NDED | 5 ml
3,16 € *
63,20 € / 100 ml
Pllaka kozmetike, të arta 5 ml Pllaka kozmetike, të arta 5 ml
2,80 € *
56,00 € / 100 ml
NDED ngjitës special për tipsa 3 g NDED ngjitës special për tipsa 3 g
1,50 € *
50,00 € / 100 g
Pllaka kozmetike dizajni, 15 ml Pllaka kozmetike dizajni, 15 ml
1,12 € *
7,47 € / 100 ml
NDED xhel mbushës NDED | 15 ml NDED xhel mbushës NDED | 15 ml
3,16 € *
21,07 € / 100 ml
NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml
9,98 € *
9,98 € / 1000 ml
Druri shkopinj portokalli Druri shkopinj portokalli
0,07 € *
0,29 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë EDITION NDED xhel me ngjyrë EDITION
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
2,99 € *
1,30 € / 100 g
Pincetë në formë këmbe kali Transparente Pincetë në formë këmbe kali Transparente
1,29 € *
4,78 € / 100 g
Thikë për lëkurën e thonjve Thikë për lëkurën e thonjve
2,26 € *
6,46 € / 100 g
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar