Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Banje parafine për duart

Banje parafine për duart

Parafinë Banje parafine për duart Parafinë
from 4,95 € *
11,00 € / 1000 g
Parafini i pastër dylli 120gr Banje parafine për duart Parafini i pastër dylli 120gr
2,37 € *
1,98 € / 100 g
Depilflax Paraffin Wax me aromë Shea Gjalpë Banje parafine për duart Depilflax Paraffin Wax me aromë Shea Gjalpë
8,70 € *
17,40 € / 1000 g
Dylli Depilflax paraffin me çokollatë aromatike Banje parafine për duart Dylli Depilflax paraffin me çokollatë aromatike
8,70 € *
17,40 € / 1000 g
Dylli Depilflax paraffin me nenexhik aromatik Banje parafine për duart Dylli Depilflax paraffin me nenexhik aromatik
8,70 € *
17,40 € / 1000 g
Parfum Set 150w + Krem për Hand 360 ml Banje parafine për duart Parfum Set 150w + Krem për Hand 360 ml
71,10 € *
197,50 € / 1000 ml
Parafini vendosur 180W Banje parafine për duart Parafini vendosur 180W
55,30 € *

Nuk ka asgjë më erotike se një dorë femre e mirëmbajtur, me gishta të hollë, lëkurë të butë dhe thonj jo shumë të gjatë. Pikërisht thonjtë dhe zona për rreth, shtrati i thoit dhe majat e tij janë ato që reagojnë në mënyrë kaq sensibël ndaj çdo prekje, ato që perceptojnë edhe detajet më të vogla, janë ato që mund të ndjejnë, të ledhatojnë apo të çjerrin. Gishtat dhe thonjtë kanë nevojë për përkujdesje të veçantë në mënyrë që të ruajnë sensibilitetin e tyre, të mbeten të shëndetshëm dhe të jenë rezistente ndaj sforcimit të aktivitetit të përditshëm. Për lëkurën kjo do të thotë që ajo duhet të jetë e lëmuar dhe fleksibël dhe jo shumë e fortë. Ndërsa për thonjtë kjo do të thotë që ato nuk duhet të jenë shumë të butë në mënyrë që të mos plasariten dhe të thyhen. Por nga ana tjetër edhe thonjtë shumë të fortë nuk janë shumë komodë pasi ata këputen me lehtësi, çahen dhe formojnë cepa duke u bërë kështu delikatë. Një thua duhet të jetë i lëmuar ashtu si dhe lëkura por ai nuk duhet të jetë shumë i butë.

Ju mund të trajtoni dhe stabilizoni thonjtë dhe lëkura përreth tyre me anë të një banjo parafine. Banjoja e parafinës është veçanërisht e përshtatshme për thonj problematikë, por ajo u bën mirë edhe thonjve të shëndetshëm. Pasi ajo përmban fleksibilitetin e thoit dhe të lëkurës përreth, ky është edhe kushti për të pasur gishta të shëndetshëm dhe rezistencë.


Banjoja e parafinës nga Naileon vjen direkt nga prodhuesi. Ato kanë garanci trevjeçare dhe i përgjigjen standardeve të larta përsa i përket cilësisë dhe sigurisë. Dyllin përkatës të parafinës do ta gjeni në faqen tonë në tre variante: trëndafil, limon dhe pjeshkë.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€