Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Banje parafine për duart
Dy dyll parafine dush mitts për duart dhe këmbët
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail parafine Design -
Vaske pajisje Wax për
Trajtimi profesional i klientelë të sofistikuar tuaj në studio apo për
Përdorim në familje.
Artikuj tona të parafine - pajisje vaske dylli janë të dizajnuara për të lehtë
Përdorimi dhe trajtimi i përsosur për duart e plasaritura.
Me vajguri - pajisje dush dylli të mbështesë marrëveshjen e vërtetë dhe mund të furnizimit të lëkurës me mjaft
Lagështi dhe për të arritur rezultat i një lëkurë të butë. "

Përmasat
+
0.342 Metër (m)
0.185 Metër (m)
0.049 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar