Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Freza e thonjve

Freza e thonjve

Filter articles
1 2 3 4
YOUMAXX bateri elektrike kallo Freza e thonjve YOUMAXX bateri elektrike kallo
5,28 € *
18,21 € / 1000 g
-45%
Bitständer Freza e thonjve Bitständer
2,45 € *
YOUMAXX Callus elektrike Wet-kimik Freza e thonjve YOUMAXX Callus elektrike Wet-kimik
8,06 € *
18,74 € / 1000 g
-45%

Pajisjet teknike e lehtësojnë shumë punën tuaj. Kjo nuk vlen vetëm për punët në shtëpi por edhe në artizanat dhe në art po ashtu. Ashtu si skulpturat e drurit apo të metalit rrallëherë punohen me dorë edhe thonjtë mund të limohen apo të frezohen me anë të pajisjeve teknike. Duke qenë se në këtë rast bëhet fjalë për punë shumë të imta edhe freza e thonjve është përkatësisht e vogël. Këto pajisje të lehta janë të thjeshta për tu përdorur sepse ato komandohen përmes një pedale këmbe. Kjo pajisje ka formë ergonomike, mund të mbahet mirë në dorë dhe falë peshës së saj të vogël mund të komandohet me lehtësi. Frezat e thonjve shkurtojnë kohën që ju nevojitet për realizimin e thonjve artificialë, pasi me to ju mund të punoni më shpejt. Ato janë të përshtatshme edhe për manikyr të thjeshtë sepse në varësi dhe të dizenjos ju mund të hiqni lëkurën e thoit, të pastroni shtratin e tij apo të sillni në formë të mirë dhe unike thonjtë natyralë.

Përveç pajisjeve të prodhuara nga Naileon, Promed dhe Xenon ju do të gjeni në faqen tonë edhe aksesorë cilësorë. Ju do të gjeni tek ne aksesorë të rinj për pajisje të ndryshme si dhe koka dhe cilindra të ndryshëm smerilues, letrën e përshtatshme dhe sete me çmime ekonomike për pajime për profesionistë dhe fillestarë. Këtu do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për dizenjot artistike të thonjve artificialë dhe natyralë. Pajisjet janë të thjeshta për tu përdorur dhe i përgjigjen standardeve evropiane përsa i përket sigurisë dhe cilësisë – prandaj dhe ne mund t’ju ofrojmë 3 vjen garanci për to.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€