Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Freza e thonjve
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Të gjitha tona: dorëz për thonjsh prestar promed 3020
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail Design është perfekt Handpiece Handpiece File origjinal LS 3020 Promed në cilësi jashtëzakonisht të lartë për Salons gozhdë profesionale. Hand Nail Design Piece direkt nga prodhuesi me 3 vjet garanci.

- Separate Nail Design Hand-copë për 3020 L File (e gjatë) apo S
(version i shkurtër)

- 6 javë kthimit drejtën

- 3 vit garanci për të gjitha pajisjet "

Përmasat
+
0.183 Metër (m)
0.088 Metër (m)
0.052 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar