Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 49 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Freza e thonjve
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2017
Thjesht paraqitjen off me dorëz prerëse thonjsh për promed 0520
Details
+

"Promed 0520 handpiece me
tifoz i integruar, efekt ftohës gjatë punës. handpiece Promed 0520
është ideale për akrilik dhe xhel për të hequr vendos gozhdë.
Promed është handpiece compatible 0520 dhe
me Promed
Nail design prestar.
Të gjithë janë në dispozicion në dyqanin tonë për këtë burrs
Pajisje të përdorura "

Përmasat
+
0.095 Metër (m)
0.164 Metër (m)
0.05 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar