Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Freza e thonjve
Gjilpëra diamanti për frezat e thonjve
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail Design Bit Diamond cilindër funksionale dhe të qëndrueshme të projektimit gozhdë të projektimit janë bërë në një copë. Nageldesign copa Diamond përbëhet nga cilindra bërë e materialeve gjobë. përshtatshëm për të gjitha makinat e zakonshme design gozhdë.

- këmbët janë në dispozicion në forma të ndryshme të kokës design gozhdë

- Çmimet për copë "

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar