Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Devices / Freza e thonjve
Thonjsh prestar lustrim dhe kërcëllimë pikë për heqjen thonjtë artificiale

Details
+

"design silic Shorten gozhdë karabit dhe zmeril rëndë pikë zmeril nga gozhdë harton prodhuesit e dosjeve të punojnë në thonjtë. zmeril Nageldesign pikë rëndë janë ideale për dizajn gozhdë në thonjtë manikyr natyral.

- Nail Design zmeril rëndë pikë janë të përshtatshme dhe të qëndrueshme strukturën e bërë nga një copë

- Nail Design mulli dhe trupi janë bërë nga materiale të bukura dhe kanë një fortësi të njëtrajtshme

- këmbët janë në dispozicion në gozhdë forma të projektimit të ndryshme kokë.

Çmimi për copë

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4

Përmbledhje

5
1
4
4
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar