Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Freza e thonjve
Thonjsh kunjat titan prestar me shtresë ari për ngrohje pak
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"titan Nail art pjesë të cilësisë më të lartë studio gozhdë direkt nga prodhuesi Nail-Design-Euro-Discount. titan copa Nageldesign të përbëhet nga një aliazh titani me ar plating carbid.

Titan Nail art copa rreth në mes të cilësisë më të lartë Fingernagelstudio për të gjitha sistemet (UV Gel & akrilik) të përshtatshme. Titan Nail art bit janë të bluar të mesme në sasi të mëdha të veçantë. Titan pak më e lehtë për ta sherr e dorëzimit me dorë jashtëzakonisht shumë.

- Medium prerë të dyfishtë,
forma të ndryshme.

përshtatshme dhe grinders "- Për të gjithë mulliri design gozhdë,

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.6
Përmbledhje
5
12
4
4
3
2
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar