Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Freza e thonjve
Hapëse elektrike gozhdë Promed 620
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Gjatë modelimit, manikyr pedikyr dhe gozhdë në pajisje të punës dhe shumë hapa janë të nevojshme. Përveç kësaj, praktikë material të mirë dhe aftësi, mjet i duhur është e rëndësishme në mënyrë që të arrihen rezultate të përsosur. Gozhdë studio pajisjet mund të punojnë në situatën e modelit thua jashtëzakonisht të lehtë. Sidomos gozhdë hapëse mund të ruaj një shumë kohë, e cila kushton punën e përpiktë paraqitjen shpesh. Sidomos paraqitjen e artit thonjtë për ndeshjen e tranzicionit të modelimit të vjetër është një punë e vështirë dhe kërkon një shumë të këmbëngulje dhe përpjekje. Hapëse tonë Nail 620 PROMED është mjet i përsosur për të marrë kujdesin për paraqitjen thonjtë natyrore ose artificiale të shpejtë. Prestar është e mirë përmes projektimit ergonomik e saj në dorë dhe është jashtëzakonisht miqësore. Ajo ka disa faza, të cilat gjithmonë mund të punojnë për paraqitjen e duhur vendosjen e përshtatshme mund të zgjidhen. Në varësi të lidhjes, prestar gozhdë për thonjtë artificiale dhe madje edhe me manikyr pedikyr ose mund të përdoret për thonjtë natyrore. Ju merrni të ardhshëm për pajisjen elegant që i përshtatet të përkryer në çdo tavolinë, një manual dhe një prizë të energjisë. Përveç kësaj, pajisja ka një rpm motor shpejtësi deri në 20.000 U / përpara dhe është e rregullueshme. Ne ofrojmë cilësi më të lartë të produkteve tona, të gjitha bëhen në bazë të teknologjisë më të fundit xhel UV dhe shumë vite përvojë të prodhimit. Trouble veten nuk me paraqitjen gjatë. Përdorni. Hapëse gozhdë tona, ju do të jetë i habitur dhe pyes veten se si ju mund të bëni pa atë për aq kohë

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5
Përmbledhje
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar