Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Freza e thonjve
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON dorezë freze varianti për studiot e thonjve
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Me klikim të thjeshtë të sistemit mund Naileon Studio handpiece Edition me burrs
Ease për t'u përdorur. burr është 2-3 mm nga kreu prerjes nxjerr.
Compatible është Studio Naileon
Handpiece Edition me Naileon Set tonë Cutter - Studio Edition.
Matching burrs
të neneve 8161 dhe 8151
8013, 8030-8036, 8041-8044, 8064, 8066, 8071, 8072, 8081,
8086, 8088, 8090, 8091, 8093, 8094,
8095, 8097, 8098, 8099, 8100-8114,
8127-8129, 8131, 8136-8140 dhe 8167 "

Përmasat
+
0.207 Metër (m)
0.048 Metër (m)
0.039 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar