Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Freza e thonjve
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Thonjsh prestar këmbë pedale për blej promed 2520
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Promed origjinal pedale të projektimit në gozhdë design qetë gozhdë për gjithnjë në duart e lira. Nageldesign këmbe për studiot gozhdë profesional direkt nga prodhuesit design gozhdë.

- design veçanta gozhdë këmbë pedale (ON / OFF) File për 2520

- 6 javë kthimit drejtën
- 3 vit garanci për të gjitha pajisjet "
Anhören
Umschrift
Wörterbuch

Përmasat
+
0.19 Metër (m)
0.103 Metër (m)
0.052 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar