Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Freza e thonjve
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Me dosjeve thonjsh prestar promed 2520 është një meze
Details
+

"Promed Nail Design File në Qüalität krye me 3 vjet. garanci Promed teknologji Nail Nail Design Studio në File File me 2520 është ideal për kujdesin e dorës dhe këmbë.

Gozhdë Vibration free dorë art design gjitha-në çelik inox (150g), me kushineta të lartë të performancës top
Vlerësuarat shpejtësi motorike për 20.000 rpm, auto-pushtet elektronike, pafundësisht të ndryshueshme
Links-/Rechtslauf-Eigenschaften,
220/230 volt, 50 Hz, 40 W

Të gjitha hapëse rrotullues janë në dispozicion në dyqanin tonë janë përdorur për këtë pajisje

Përfshin mbështetëse këmbe

3 vit garanci për të gjitha pajisjet

- 6 javë të drejtën e kthimit "

6 javë kthimit drejtën
3 vit garanci për të gjitha pajisjet "
Anhören
Umschrift
Wörterbuch

Përmasat
+
0.353 Metër (m)
0.268 Metër (m)
0.111 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar