Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Freza e thonjve
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Thonjsh prestar zëvendësim rripa lëmues për të lehtësuar punën e lodhshme dosjeve
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Nail Design zëvendësim lëmues rripa për pasurim elektrike dhe makina bluarje direkt nga prodhuesit. Nail Design gërryes zëvendësim rripa për bluarje të thonjve artificiale dhe natyrore.

Përmasat
+
0.081 Metër (m)
0.055 Metër (m)
0.014 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
3.9
Përmbledhje
5
5
4
23
3
6
2
1
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar