Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / LED CCFL llambë UV

LED CCFL llambë UV

NDED 4 tuba UV pajisje me ndriçim LED CCFL llambë UV NDED 4 tuba UV pajisje me ndriçim
from 16,95 € *
9,42 € / 1000 g
YOUMAXX UV Nail tharëse - Professional UV Lehta LED CCFL llambë UV YOUMAXX UV Nail tharëse - Professional UV Lehta
47,95 € *
27,40 € / 1000 g
Dezinfektues për të gjitha sipërfaqet me aromë 5L LED CCFL llambë UV Dezinfektues për të gjitha sipërfaqet me aromë 5L
52,99 € *
10,60 € / 1000 ml
UV dritë shërimin LED CCFL llambë UV UV dritë shërimin
38,13 € *
-45%
LED llambë CCFL LED, dritë, llambë e zezë të lehta për projektuesi thua

Një artizan ka nevojë për vegla të mira, një artist për pajisje të mira kështu edhe një dizenjues thonjsh mund të realizojë një punë të mirë vetëm me anë të pajisjeve të përshtatshme. Pajisjet me rrezatim UV nuk duhet të mungojnë në asnjë studio thonjsh, pasi thonjtë e xhelit UV duan një farë kohe për tu forcuar. Me pajisjet me rrezatim UV tharja bëhet me shpejt. Brenda dy minutash xheli UV është plotësisht i forcuar dhe kjo vetëm përmes pajisjeve me rrezatim UV. Këto pajisje jo vetëm që kursejnë kohën e pritjes për klientët por e bëjnë edhe punën tuaj më komode pa qenë e nevojshme të bëni pauza të detyruara.

Pajisjet nuk janë të rrezikshme, pasi vetëm gishtat me thonjtë e modeluar vendosen nën rrezatimin relativisht të dobët UV. Këto pajisje të vogla së jashtmi janë të veshura mirë kështu që nuk përbëjnë rrezik për ndonjë rrezatim jashtë pajisjes. Ato janë prodhuar me kujdes dhe i përgjigjen të gjitha standardeve evropiane. Përveç kësaj ne ju ofrojmë 3 vjet garanci për të gjitha pajisjet e studios suaj të thonjve – në rast se ndonjëra nga ato do të pësonte defekt.

Përkrah pajisjeve më të mëdha që janë të përshtatshme për përdorim në shtëpi dhe në studio do të gjeni në faqen tonë edhe pajisje të vogla portative, të cilat transportohen me lehtësi. Llamba dhe tubat zëvendësuese si dhe bazamentet zëvendësuese për pajisjet mund t’i gjeni në koleksionin tonë si një listë defektesh, e cila e bën më të lehtë lokalizimin dhe riparimin e defekteve që mund të shfaqet rrallë herë.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€