Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Devices / LED CCFL llambë UV
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON UV llamba zëvendësim kat - pjesë këmbimi për shërimin e të lehta
Details
+
"design tokës gozhdë zëvendësim për dizajn gozhdë profesionale dhe pajisje të UV-dritë. Nail Nail Design Studio parket zëvendësimin e cilësisë më të lartë direkt nga prodhuesi Naileon.

- fund pllaka Außtauschbaren për numrat e produkt 8001 dhe 8003 (të lehta pajisje të UV, 4-tub
Argjendi dhe të bardha Naileon 4-tub Classic) "
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.75
Përmbledhje
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar