Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Devices / LED CCFL llambë UV
NAIL-EON llambë CCFL për ZHEL UV shërimin dhe xhel

Details
+

Thonjte sallon pajisje të tilla si llambë UV janë pranë pastërtisë, higjienës dhe mjetet e drejtë themelore në një sallon thonjte. Përndryshe, asnjë Nagelmodellage saktë të jetë modeluar. Tubat cilat janë të vendosura në llampat UV duhet të zëvendësohet pas një kohe të caktuar. Kjo nuk është vetëm konsumon kohë, ajo gjithashtu mund të jetë mjaft i kushtueshëm. NAIL-EON ynë CCFL llambë është alternativë e përkryer për të.CCFL është një teknologji në të cilën një të ashtu-quajtur të ftohtë katodë tub është përdorur. Ajo ka një jetë prej 30.000 orë.Ndërrimi i tubave merr aq larg. Përveç kësaj për jetëgjatësinë e saj, ajo është gjithashtu jashtëzakonisht ekonomike. Save me këtë UV llambës deri në 40% të energjisë elektrike në krahasim me konvencionale llambës UV.
Karakteristikë e veçantë e NAIL-EON tonë llambë CCFL është se ju mund të kuruar të gjitha gels UV dhe gels LED gjithashtu. Ajo punon në mënyrë më efikase dhe e ndërpreu gels në gjysmën e kohës si homologët e tyre konvencionale. Por, parakusht është që dora është në pajisjen e saktë dhe u përqendrua saktësi. Për të siguruar këtë, ju lutem të kuruar xhel në gishtin e madh të ekstra. Kështu, xhel është shëruar të përkryer, tubat CCFL janë slanted anash dhe tilted kthehet në strehim. Ju lutem vini re se para përdorimit të parë të ditës, llambë 90-120 sekonda Ngroh paraprakisht për të arritur rezultatet më të mira.

Përmasat
+

0.16 Metër (m)
0.184 Metër (m)
0.07 Metër (m)

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

udhëzime
+

Gishtat e mëdhejë të duarve duhet të futen në mënyrë të ndarë në brendësi të pajisjes për ngurtësim.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.2

Përmbledhje

5
4
4
15
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar