Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Ndriçimi i vendit të punës

Ndriçimi i vendit të punës

NDED llambë ekonomike Ndriçimi i vendit të punës NDED llambë ekonomike
1,25 € *
-29%
Drita neoni zëvendësues Ndriçimi i vendit të punës Drita neoni zëvendësues
2,74 € *
2,74 € / 100 g
Llamba drite e detyrës LED Ndriçimi i vendit të punës Llamba drite e detyrës LED
43,70 € *
-30%
LED LED Slim Desk Lamp Black Ndriçimi i vendit të punës LED LED Slim Desk Lamp Black
43,70 € *
-30%
Llampa e workstation Slim 20W red Ndriçimi i vendit të punës Llampa e workstation Slim 20W red
27,38 € *
-30%
Llambë LED llambë 15W argjendi Ndriçimi i vendit të punës Llambë LED llambë 15W argjendi
91,24 € *
-30%
Tabela llambë tavolinë blu Ndriçimi i vendit të punës Tabela llambë tavolinë blu
24,88 € *
-30%

Alfa dhe omega e një modelimit gozhdë është punë e saktë. Ju do të duhet të ndriçimit të drejtë. Kjo është e garantuar me dritë elegante punën tonë. I cili përbëhet nga një tub 20 W dritë të ftohtë. Kjo është shumë e ndritshme dhe ofron kushte të përsosur për një modelim. drita detyrë është shumë i qëndrueshëm dhe mund të jetë për shkak të dizajnit të tij të sheshtë përcjell shumë mirë se çfarë është veçanërisht e rëndësishme për Salons gozhdë celular. Që nga tub zhvillon ngrohje shumë pak, puna e bërë shumë të këndshme për ju dhe klientët tuaj. Drita e punës është një mjet i domosdoshëm për dizajn gozhdë të përsosur. Le të ju bindin të vlera tona të mira për para.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€