Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Ndriçimi i vendit të punës
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Drita neoni zëvendësues
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Nail Design fluoreshente zëvendësimin tub janë të lehta të posaçme direkt nga dizajni gozhdë prodhues Naileon dhe design tonë gozhdë. Nail Design fluoreshente zëvendësim tub për Salons gozhdë profesionale në projektimin gozhdë më të lartë të cilësisë në zbritje të çmimeve.

Përmasat
+
0.569 Metër (m)
0.017 Metër (m)
0.017 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
3
Përmbledhje
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar