Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Ndriçimi i vendit të punës
NAIL-EON llambë LED detyrë kombinon ekonominë dhe të ndritshme në të njëjtën kohë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Higjiena dhe pastërtia duhet të jetë prioritet i lartë në dizajn thonjte dhe rindërtimit thonjte. Përveç kësaj, përfshijnë stërvitje dhe materiale të drejtë të punës dhe mjet për pikat më të rëndësishme. Shumë pajisje rindërtimit rindërtimit dhe një dritë detyrë janë në çdo tavolinë.Drita Detyra është vegël më e rëndësishme mbi tryezën e punës. Për rindërtimit thonjsh dizajn ndriçim e drejtë është thelbësore që të jetë në gjendje për të punuar të përkryer. NAIL-EON llambë LED Detyra jonë ofron kushte të përsosur pune dhe dritat mënyrë për ju për grupe gozhdë mrekullueshme. LED dritë është rrezatimi pa shkëlqim verbues dhe të ulët.Bardhë teknologji LED dritë arrin vlerat vetëm si dritë të. Kështu, tabela gjithsej punës mund të ndriçojë plotësisht. LED llambat kanë avantazhin se ata nuk zhvillojnë ngrohjes. Për rindërtimit ata janë të paracaktuar, pra, sepse nuk ka asnjë rrezik të djegur. Për stilistët rindërtimit dhe klientëve duke punuar nën llambë është po aq e këndshme. Që edhe pa pluhur është tërhequr nga llambë, pastrimi është i thjeshtë dhe nuk ka efekte anësore. Xhel UV nuk kishte kohë për të kuruar nga mungesa e ngrohjes. Ne ofrojmë produkte të cilësisë më të lartë, të cilat i plotësojnë kërkesat e larta të standardeve evropiane. Shih për veten tuaj dhe fyejnë ata që nuk kanë një dritë të keqe mbi tryezën tuaj të punës. Dërgo një dritë të absorbohet nga NAIL-EON tonë llambë LED detyrë.

Përmasat
+
0.754 Metër (m)
0.319 Metër (m)
0.068 Metër (m)
udhëzime
+
Pasiqë vetë llamba nuk tërheq pluhurin, atëherë pastrimi i saj është shumë i lehtë dhe i jo i komplikuar. Me anë të këtij ndriçuesi  mund të ndriçohet e gjithë tavolina e punës.
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.9412
Përmbledhje
5
16
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar