Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Ndriçimi i vendit të punës
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON llambë pune profesionale
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail Nail Design llambë Puna është nxjerrë në pah me ndriçim të përkryer. punë Nail design llamba është kombinim perfekt të lehta detyrë për Nail tuaj.

- 6 javë kthimit drejtën
- 3 vit garanci për të gjitha pajisjet

Nail Designer Design Work Lamp

- Një pah e vërtetë!

përputhet krejtësisht design gozhdë ndriçim për punën tuaj, pasi nuk ka

reflektime shqetësuese në thonjtë janë!

- 1 tub rezervë

- 20 Watt

Punë Nail art llambat Naileon për thonj artificiale janë bërë vetëm për të më të lartë të standardeve evropiane të cilësisë. Punë Nail art llambat janë Naileon drejtpërdrejt nga prodhuesit dhe Nail Naileon-Design-Euro-Discount "
Anhören
Umschrift
Wörterbuch

Përmasat
+
0.754 Metër (m)
0.319 Metër (m)
0.068 Metër (m)
udhëzime
+
Një ndihmës i përkryer dhe elegant për dizajnimin e thonjve. Kështu ju do të keni ndriçim të mjaftueshëm e cila ështe e nevojshme për modelimin e thonjve.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.8
Përmbledhje
5
43
4
11
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar