Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Pajisje pastrimi me ultratinguj

Pajisje pastrimi me ultratinguj

pastrues me ultra tinguj Pajisje pastrimi me ultratinguj pastrues me ultra tinguj
32,37 € *
24,90 € / 1000 g
instrument sterilizator Pajisje pastrimi me ultratinguj instrument sterilizator
11,87 € *
Sterilizator UV sterilizues Pajisje pastrimi me ultratinguj Sterilizator UV sterilizues
66,36 € *
-30%
NAIL-EON Ultrasonic Cleaner Pajisje pastrimi me ultratinguj NAIL-EON Ultrasonic Cleaner
22,66 € *
17,43 € / 1000 g
-30%
ahd 1000 250ml dezinfektues Pajisje pastrimi me ultratinguj ahd 1000 250ml dezinfektues
10,11 € *
40,44 € / 1000 ml
Sterilisatorenkugeln Pajisje pastrimi me ultratinguj Sterilisatorenkugeln
7,74 € *
-30%
85npc 500ml Xhel Dezinfektues për Duar dhe Këmbë (Shtesë) Pajisje pastrimi me ultratinguj 85npc 500ml Xhel Dezinfektues për Duar dhe Këmbë (Shtesë)
5,00 € *
10,00 € / 1000 ml
-30%
Dushja e dezinfektimit 1,3L bruz Pajisje pastrimi me ultratinguj Dushja e dezinfektimit 1,3L bruz
16,60 € *
-30%
Rondelet silikoni D 0010 Pajisje pastrimi me ultratinguj Rondelet silikoni D 0010
30,42 € *
-30%
Rondelet silikoni D 0018 Pajisje pastrimi me ultratinguj Rondelet silikoni D 0018
33,19 € *
-30%
Rondelet silikoni D 0023 Pajisje pastrimi me ultratinguj Rondelet silikoni D 0023
33,19 € *
-30%
Rondelet silikoni D 0007 Pajisje pastrimi me ultratinguj Rondelet silikoni D 0007
30,42 € *
-30%
Vula e silikonit D 0002 Pajisje pastrimi me ultratinguj Vula e silikonit D 0002
27,22 € *
-30%
Rondelet silikoni D 0018 Pajisje pastrimi me ultratinguj Rondelet silikoni D 0018
30,42 € *
-30%
Vula e silikonit D 0023+ Pajisje pastrimi me ultratinguj Vula e silikonit D 0023+
33,19 € *
-30%
Dylli selen me mëngë saldimi Pajisje pastrimi me ultratinguj Dylli selen me mëngë saldimi
338,49 € *
-30%

Higjiena duhet të plotësojë standardet më të larta jo vetëm kur bëhet fjalë për kurim profesional të duarve dhe këmbëve por pastërtia është e rëndësishme edhe në një “studio të thjeshtë thonjsh”. Nuk mjafton të pastroni pajisjet vetëm në sipërfaqe, aty duhen pastruar mirë me pastrues me ultratinguj. Sepse vetëm kështu mund të pastrohen pjesëzat e vogla të materialeve të cilat bien nga thonjtë natyralë, thonjtë artificialë apo nga lëkura. Pajisjet me ultratinguj janë pajisje pastrimi moderne dhe shumë eficiente, ato punojnë pa zhurmë dhe shpejt dhe zënë pak hapësirë mbi tavolinën e punës suaj. Shumë mikrobe (jo të gjitha), që shkaktojnë infeksionet e thonjve dhe të lëkurës përreth tyre, bëhen të padëmshëm si pasojë e përdorimit të pastruesve me ultratinguj. Kjo mbron shëndetin tuaj por edhe atë të klientëve tuaj. Kështu me këto pajisje ju do të jeni më bindës për klientelën tuaj përsa i përket higjienës me të cilën ju punoni në studion tuaj. Këto pajisje pastruese me ultratinguj përdoren tashmë prej kohësh në pastrimin e bizhuterive dhe syzeve në ambientet private. Duke qenë se pajisja funksionon me ujë dhe pa solucione agresive pastrimi, ju mund ti ruani të pastra pajisjet pa u shqetësuar se materiali mund të dëmtohen nga uji. E njëjta gjë vlen edhe për dizenjuesit / dizenjueset e thonjve në një shkallë më të vogël.

Pajisjet tona janë teknikisht perfekte dhe i përgjigjen standardeve evropiane. Për pajisje më të vogla ne ofrojmë nivele të ndryshme çmimesh – që pajimi i studios suaj me pastrues me ultratinguj t’ia vlejë në çdo vend pune. Pajisjet kanë 3 vjen garanci.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€