Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Thithja e pluhurit

Thithja e pluhurit

NAIL-EON Nail Projektimi eliminimin e pluhurit Thithja e pluhurit NAIL-EON Nail Projektimi eliminimin e pluhurit
32,95 € *
22,11 € / 1000 g
Çelësi i heqjes 587 Thithja e pluhurit Çelësi i heqjes 587
3,17 € *

Thithja e pluhurave është e rëndësishme kudo ku bien pjesëza të vogla nga materialet që ju përpunoni. Ky proces është normal në ndërmarrjet që merren me përpunimin e drurit si dhe në industrinë e metalit dhe gjithmonë e më tepër po përdoret edhe në atelietë e artistëve. Pluhuri jo vetëm që është i bezdisshëm kur ai përhapet kudo dhe vendoset mbi pajisje dhe sipërfaqet e punës por është edhe i dëmshëm për shëndetin përsa i përket frymëmarrjes suaj. Nuk është problem për dizenjuesin/dizenjuesen e thonjve të mbajë një maskë mbrojtëse gjatë punës – ne e rekomandojmë diçka të tillë në shumë raste. Gjithsesi këtë nuk mund ta kërkoni tek klientët tuaj. Dhe për të mbrojtur nga pluhuri shëndetit, lëkurën dhe rrobat e klientëve gjatë modelimit të thonjve artificialë rekomandohet përdorimi i pajisjeve që thithin pluhurin e krijuar. Këto thithëse të vogla punojnë pa shumë zhurmë dhe janë të padëmshme, filtrat dhe qesja që mbledh ndotjet mund të zëvendësohen shumë lehtë, kështu studioja juaj do të jetë gjithmonë e pastër përsa i përket anës higjienike. Kjo është e mirë për punën por njëkohësisht edhe për shëndetin tuaj.

Në faqen tonë ju do të gjeni pajisje nga prodhues të ndryshëm. Midis pajisjeve me vakum të CARRERA Collector, Promed dhe Naileon nuk ka asnjë ndryshim në cilësi – të tre këto prodhues ofrojnë pajisje shumë cilësore prandaj dhe ne ofrojmë për këto pajisje ashtu si dhe për pajisjet e tjera 3 vjet garanci. Ato janë të thjeshta për tu përdorur dhe ju mund ti përdorni ato jo vetëm për të pastruar studion tuaj por edhe për të pastruar banjën në shtëpinë tuaj.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€