Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Devices / Thithja e pluhurit
Promed filtër për thithjen e pluhurit të thonjve
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Përdorimin e pajisjeve sallon gozhdë: njësi Filter si një zëvendësim për filtër pluhuri Promed nxjerrjen tuaj Nail design.
studio gozhdë pajisje: njësi Filter është një lahet grimcat e filtër për nailfan tuaj Promed.
Pajisje Nail sallon: njësi Filter është një shtëllungë mikro grimcat e filtër.

Përmasat
+
0.235 Metër (m)
0.116 Metër (m)
0.045 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar