Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: /

Shën Valentinit

Lule të thata për artin e thonjve Bezh Shën Valentinit Lule të thata për artin e thonjve Bezh
1,46 € *
12,17 € / 100 g
Template KONAD Vula M3 Shën Valentinit Template KONAD Vula M3
2,26 € *
5,65 € / 100 g
NDED manikyr me ngjyrë PURE Bordeaux 61 | 15ml Shën Valentinit NDED manikyr me ngjyrë PURE Bordeaux 61 | 15ml
3,89 € *
25,93 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Shën Valentinit NDED xhel me ngjyrë PURE
2,26 € *
45,20 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim Shën Valentinit NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
Temina për thonj, të mëdha Ar Shën Valentinit Temina për thonj, të mëdha Ar
0,31 € *
0,53 € / 100 g
Pluhur vezullues Kuq | NDED Shën Valentinit Pluhur vezullues Kuq | NDED
0,48 € *
2,67 € / 100 g
-61%
NDED manikyr me ngjyrë PURE e Zezë 31 | 15ml Shën Valentinit NDED manikyr me ngjyrë PURE e Zezë 31 | 15ml
3,89 € *
25,93 € / 100 ml
Pluhur vezullues Shën Valentinit Pluhur vezullues
0,98 € *
5,44 € / 100 g
Pluhur vezullues Gold | NDED Shën Valentinit Pluhur vezullues Gold | NDED
1,59 € *
8,83 € / 100 g
Template KONAD Vula M2 Shën Valentinit Template KONAD Vula M2
2,26 € *
5,65 € / 100 g
Euro-Line PURE xhel me ngjyrë Autumn Fuchsia | 15 ml Shën Valentinit Euro-Line PURE xhel me ngjyrë Autumn Fuchsia | 15 ml
6,41 € *
42,73 € / 100 ml
Shtresë vezulluese I gjallë Shën Valentinit Shtresë vezulluese I gjallë
1,59 € *
8,83 € / 100 g
Zemra prej guri normal Kuqe Shën Valentinit Zemra prej guri normal Kuqe
1,46 € *
29,20 € / 100 g
Nail art Shirita flitter vezullues Verë e kuqe Shën Valentinit Nail art Shirita flitter vezullues Verë e kuqe
0,32 € *
1,78 € / 100 g
-60%
NDED manikyr me ngjyrë PURE Shën Valentinit NDED manikyr me ngjyrë PURE
3,52 € *
23,47 € / 100 ml
Rondele me gurë normal, ngjyra të ndryshme Zemër Shën Valentinit Rondele me gurë normal, ngjyra të ndryshme Zemër
3,89 € *
15,56 € / 100 g
Tipsa me motive stilet Pink me harqe të bardhë Shën Valentinit Tipsa me motive stilet Pink me harqe të bardhë
7,37 € *
8,47 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim Shën Valentinit NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim Shën Valentinit NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
Motive që vendosen tek thonj Zemra dvojitý, ar Shën Valentinit Motive që vendosen tek thonj Zemra dvojitý, ar
0,44 € *
22,00 € / 100 g
-61%
Shirita për artin e thonjve Shkëlqim kuqe Shën Valentinit Shirita për artin e thonjve Shkëlqim kuqe
0,21 € *
1,24 € / 100 g
-62%
Zemra prej guri normal Vjollcë Shën Valentinit Zemra prej guri normal Vjollcë
0,38 € *
0,97 € / 100 g
Temina për thonj, të mëdha Shën Valentinit Temina për thonj, të mëdha
1,56 € *
4,46 € / 100 g
Motive në formë zemre Ylbertë Trëndafili Shën Valentinit Motive në formë zemre Ylbertë Trëndafili
0,34 € *
2,83 € / 100 g
-61%
Zemra prej guri normal Drita Blu Shën Valentinit Zemra prej guri normal Drita Blu
1,46 € *
29,20 € / 100 g
Motive që vendosen tek thonj Shën Valentinit Motive që vendosen tek thonj
0,37 € *
18,50 € / 100 g
-61%
Motive që vendosen tek thonj Rose, argjend Shën Valentinit Motive që vendosen tek thonj Rose, argjend
0,44 € *
14,67 € / 100 g
-61%
Motive që vendosen tek thonj Shën Valentinit Motive që vendosen tek thonj
0,37 € *
18,50 € / 100 g
-61%
Motive që vendosen tek thonj Rose ar Shën Valentinit Motive që vendosen tek thonj Rose ar
0,44 € *
22,00 € / 100 g
-61%
NAIL-EON Gozhdë UV polish Sparkel I kuq | 15 ml Shën Valentinit NAIL-EON Gozhdë UV polish Sparkel I kuq | 15 ml
5,51 € *
36,73 € / 100 ml
Temat Nail Art Glitter - Stripes I kuq Shën Valentinit Temat Nail Art Glitter - Stripes I kuq
0,19 € *
1,90 € / 100 g
-21%
NAIL-EON Havjar perlat Fizz Red Currant Shën Valentinit NAIL-EON Havjar perlat Fizz Red Currant
1,14 € *
1,34 € / 100 g
Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml Kuq | NDED | 5 ml Shën Valentinit Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml Kuq | NDED | 5 ml
3,08 € *
38,50 € / 100 ml
Thonjsh dizajn produktet për Gëzuar Shën Valentinit
Ajo që i përshtatet më mirë se motiv i një Shën Valentinit si zemrat, trëndafila, vezullim dhe motive të tjera të kuqe. E kuqja është ngjyra e dashurisë dhe për këtë arsye ju duhet të në ditën e Shën Valentinit edhe dashuri ngjyra mbi thonj.

E gjithë kjo dhe shumë më tepër mund të gjenden në dyqan tonë online. Ju mund të le krijimtarinë tuaj drejtuar të egra. në nded shop online ju do të gjeni thonjsh drejtë thonjsh për çdo rast.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar