Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

Dove

Dove Pfelgedusche 250 ml Dove Dove Pfelgedusche 250 ml
3,34 € *
1,34 € / 100 ml
Dove Bath 750 ml Dove Dove Bath 750 ml
7,82 € *
10,43 € / 1000 ml
Dove Cream Shea Butter & Vanilla 300ml aromë Dove Dove Cream Shea Butter & Vanilla 300ml aromë
7,86 € *
2,62 € / 1000 ml
Dove Cream Intensive - në 150ml Crucible Dove Dove Cream Intensive - në 150ml Crucible
3,79 € *
5,66 € / 100 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar