Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

Elina

Elina Hair Claws Set prej 2 Elina Elina Hair Claws Set prej 2
from 0,85 € *
Elina xhel Dushi  250 ml med pjepër balm Elina Elina xhel Dushi 250 ml med pjepër balm
1,29 € *
0,52 € / 100 ml
Elina Haargummis 24 St Elina Elina Haargummis 24 St
2,41 € *
8,93 € / 100 g
Krem Elina për duar dhe thonj Elina Krem Elina për duar dhe thonj
1,46 € *
1,46 € / 100 g
Krem mirëmbajtës për lëkurën Elina Elina Krem mirëmbajtës për lëkurën Elina
1,63 € *
1,48 € / 100 g
Krem mirëmbajtës Elina për duar dhe thonj Elina Krem mirëmbajtës Elina për duar dhe thonj
1,46 € *
0,86 € / 100 g
Elina-Luxry fruta dush 300ml Elina Elina-Luxry fruta dush 300ml
1,81 € *
6,03 € / 1000 ml
Elina Duschgel Balsam 250 ml Elina Elina Duschgel Balsam 250 ml
0,61 € *
0,24 € / 100 ml
Flluskoj vaske qumësht Elina 1000 ml mjaltë Elina Flluskoj vaske qumësht Elina 1000 ml mjaltë
1,44 € *
1,44 € / 1000 ml
Elina Haarschmuckset e Zezë 16 copë. Elina Elina Haarschmuckset e Zezë 16 copë.
0,94 € *
5,53 € / 100 g
Elina
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar