Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

Euro Line

Euro-Line xhel strukturues Euro Line Euro-Line xhel strukturues
from 2,47 € *
16,47 € / 100 ml
-50%
Euro-Line Xhel Make-up Euro Line Euro-Line Xhel Make-up
3,98 € *
26,53 € / 100 ml
-50%
Euro-Line PURE xhel me ngjyrë Euro Line Euro-Line PURE xhel me ngjyrë
3,98 € *
26,53 € / 100 ml
-50%
Euro-Line xhel nënshkrimin Euro Line Euro-Line xhel nënshkrimin
4,93 € *
32,87 € / 100 ml
Euro-Line 1 xhel faza Euro Line Euro-Line 1 xhel faza
6,95 € *
46,33 € / 100 ml
Euro-Line top xhel që thahet shpejt Euro Line Euro-Line top xhel që thahet shpejt
7,95 € *
53,00 € / 100 ml
Euro-Line xhel mbushës Euro Line Euro-Line xhel mbushës
6,45 € *
43,00 € / 100 ml
Euro-Line xhel faza 2 Euro Line Euro-Line xhel faza 2
7,33 € *
48,87 € / 100 ml
Euro-Line xhel me ngjyrë pastelë Euro Line Euro-Line xhel me ngjyrë pastelë
from 3,98 € *
26,53 € / 100 ml
-50%
Euro-Line xhel me ngjyrë neon Euro Line Euro-Line xhel me ngjyrë neon
3,98 € *
26,53 € / 100 ml
-50%
Euro-Line PEARL xhel me ngjyrë Euro Line Euro-Line PEARL xhel me ngjyrë
from 2,47 € *
16,47 € / 100 ml
-50%
Euro-Line xhel French Euro Line Euro-Line xhel French
from 3,48 € *
23,20 € / 100 ml
-50%
Euro-Line xhel me ngjyrë metalizato Euro Line Euro-Line xhel me ngjyrë metalizato
from 2,47 € *
16,47 € / 100 ml
-50%
Euro-Line xhel me ngjyra vere Euro Line Euro-Line xhel me ngjyra vere
from 3,98 € *
26,53 € / 100 ml
-50%
Euro-Line EDITION xhel me ngjyrë Euro Line Euro-Line EDITION xhel me ngjyrë
3,98 € *
26,53 € / 100 ml
-50%
Euro-Line ngjyra vezulluese xhel Euro Line Euro-Line ngjyra vezulluese xhel
3,98 € *
26,53 € / 100 ml
-50%
Euro-Line Nails Gels janë në hap me kohën e hulumtimit polimer dhe kështu përkasin xhel reja gjeneruese. Efekti Mjaltë dhe 100% janë pronat popullarizuara aderimin afatshkurtra të Euro-Line Seria, dhe përveç kësaj, këto gels janë aq të butë që sufferers alergji përdorin ato. Kjo markë qëndron për nivelin e lartë dhe janë përdorur në akademitë më prestigjioze të bukurisë.
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar