Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Gel Llak
Soak Off Gel Llak NAIL-EON Metalike - Gel Llak me sy Metalike për Thonj

Details
+

NAIL-EON soak off gel llak metalike thonjsh është i përshtatshëm për thonjtë natyrore, si dhe për xhel apo grupe thonjsh akrilik. Thonjtë si zakonisht përgatiten dhe të veshura me manikyrin e thonjve UV. Pas shërimin, shtresa Veshje është e gatshme për artin krijues thonjsh apo një vulë me top coat.

Soak off gel llak NAIL-EON në sy metalike janë aplikuar në thonjsh mirë-përgatitur. Është e rëndësishme për të pastruar sipërfaqe thonjsh dhe një shtresë bazë në thonjsh natyrore si sfond, e cila përdoret si manikyrin e thonjve dhe është shëruar në një llambë UV. Të nxehtit të krijuara gjatë shërimin e djersitje nuk është hequr. Përgatitur thonjsh është e veshur me të zgjedhur NAIL-EON soak off gel llak metalike gri gjelbër ose ngjyrë vjollcë. Gel llak  shtresa është shëruar në një llambë UV. Shtresa ngjitet është hequr me pastër nga sipërfaqja thonjsh. Në hapin e fundit, gozhdë duhet të vuloset me një pallto të lartë. Për kujdesin dhe vetëtimën e thonjve, thonjsh naftës nded mund të përdoret gjithashtu.

viskozitet
+

i hollë medium i trashë

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar