Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Gel Llak / Soak Off Gel Llak
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Gel Llak Peel Off NAIL-EON Crisp - Dizajn Thonjsh Vezullim Individuale për Thonj
Details
+

Çfarë e bën thonjsh NAIL-EON peel off gel llak crisp është se në xhel grimcat e ndryshme janë të përfshira. Metalike me shkëlqim dhe në ngjyrë ndryshme Madhësi dhe ata janë të përhapur gjatë aplikimit në sipërfaqe thonjsh dhe për të krijuar me porosi thonjsh artit. Gel llak është përdorur si një thonjsh konvencionale. Megjithatë, produkti është shëruar në dritë UV.

Si për çdo aplikim xhel, thonjsh duhet të jetë i përgatitur mirë në zbatimin e thonjsh NAIL-EON peel gel off llak crisp. Kur aplikohet për thonjtë natyrore një shtresë bazë duhet të përdoret, djersitje prodhuar gjatë kurimit nuk është hequr. Për përgjegjësinë ideal ofron një abetare. Crisp gel llak është aplikuar në thonjsh me furçë në një shtresë e hollë dhe pastaj të shërohet. Pas duke përdorur llamba UV një shtresë ngjitet mbetet në thonjsh që mund të hiqet me një fshesë nga gamën tonë të mirë. Përfundimi i këtij dizajn thonjsh formon një vulë. Për këtë qëllim, një pallto të lartë është përdorur.

viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar