Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Gel Llak / Soak Off Gel Llak
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS
Details
+
Të Coatings xhel NAIL-EON KRYESORE janë përshtatur plotësisht nevojave për të thjeshtë dhe të lehtë artit gozhdë. Gellacke mund të përdoret në kombinim me një modellage konvencionale xhel ose si një polish gozhdë solo dhe lehtë mund të hiqet nga efekti Peel Off nga gozhdë.

Veshje me ngjyrë janë shpesh të referuara si gozhdë UV polish ose Gelpolish. Ata kombinojnë karakteristikat më të mira të manikyrin e thonjve dhe xhel UV dhe të sigurojë një shtresë të qëndrueshme shtresë në gozhdë me një afat të gjatë. Duke pasur parasysh pallto xhel NAIL-EON është thjesht aplikuar në manicured dhe të lyer me bojë mat gozhdë natyrore. Për rezultatet mirë, një shtresë bazë përdoret si shtresën e parë. Pas shërimin e gellak poshtë. Të gjitha shtresat xhel duhet të jetë sa më i hollë të jetë e mundur dhe shërimit veçmas për një kurë të plotë është e garantuar me llambë UV. Djersitja do të çdo të përbëhet në sipërfaqe. Ashtu si me çdo modelimin një pallto të lartë është aplikuar si shtresë nënshkrimin e fundit në këtë rast. Të Coatings xhel NAIL-EON KRYESORE janë të acidit të lirë dhe për këtë arsye të përshtatshme për sufferers alergji. Për shërimin llambat UV dhe pajisje LED dritë mund të përdoret në mënyrë të barabartë.viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5
Përmbledhje
5
27
4
18
3
3
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar