Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Gel Llak / Soak Off Gel Llak
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON Gozhdë UV polish Sparkel - Efekti emocionuese për thonjtë
Details
+
Sparkellacke thatë mënyrë jo të barabartë dhe për të krijuar efekte emocionuese në sipërfaqe gozhdë. Gozhdë UV NAIL-EON polish Sparkel në ngjyra të ndryshme është si një gozhdë polish tradicionale aplikuar në gozhdë natyrore apo artificiale dhe shërimit si Gellack nën dritën UV.
NAIL-EON UV gozhdë polish Sparkel mund të aplikohet për thonjtë akrilik dhe xhel, si dhe në gozhdë mirë-përgatitur natyror dhe prodhon të ashtuquajturin Sparkel apo efekt rërë. Për gozhdë natyrore një shtresë bazë është veçanërisht e rëndësishme si një bazë, djersitje mbetet në gozhdë. Për çdo stil e thonjve aplikimi i një agjent lidhjes është detyra e abetaret siguron se asgjë nuk zhvishem. Gellack është si çdo manikyrin e thonjve të tjera të aplikuar me një furçë, me Unerschied që produkti është shëruar nën dritën UV. Kjo formon një shtresë ngjitet cili është i larguar me një të pastër. Në çdo rast e bërë për të përfunduar punën e një pallto të lartë, e cila është shëruar gjithashtu. Para gozhdë mund të bëhet përveç Sparkellack zbukuruar me artin gozhdë si e dëshiruar.


viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.3333
Përmbledhje
5
4
4
4
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar