Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Gel Llak / Termo Gel Llak

Termo Gel Llak

Termo gel llak për ngjyra të mrekullueshme në thonjve tuaj

Temperatura e përcakton ngjyrën

Ajo që e bën termo gel llak e thonjve UV është përgjigja e saj për të ndryshuar kushtet e temperaturës.Gellak ka karakteristikën me rritjen e temperaturës për të ndryshuar ngjyrën e saj dhe të ndryshojë në një hije të ndryshme të ngjyrës ose një ngjyrë të ndryshme. E bën të mundshme këtë efekt, përbërjen unike e ngjyra që punojnë me substanca që janë të ndjeshme ndaj ndryshimeve të temperaturës. Ndryshimet ngjyra të zhvillohet shumë gradualisht, në mënyrë që e bën për një ngjyra tërheqëse dhe të ndryshme në thonjve tuaj. Në përgjithësi, sa më e lartë temperatura e ambientit, më i plotë ndryshimi i ngjyrës bëhet në thonjve.
Ngjyra termike me ndryshimin e ngjyrës në variacione të shumta

Të veshje termike nuk janë në dispozicion vetëm në shumë kombinime me ngjyra të ndryshme, por edhe ndryshojnë në textures e tyre. Pra, ka edhe ngjyra me grimca vezullim në shimmering nënë-e-stil ose me efekt kërcitje. Në kushtet e ngjyrave duke filluar nga kaci buta pastel e cila, për tone të bie shumë në sy-bie shumë në sy neoni. Variacionet janë ideale për akordim të saktë të nail art me rastin, të rregulluar veshje, si dhe stilin tuaj personal.

 Termo gel llak e termo UV Manikyrin e thonjve - lehtë për t'u përdorur


Polish thonjve UV mund të aplikohet për të modeluar, si dhe në thonjtë natyrore dhe kombinon avantazhet e manikyrin e thonjve dhe xhel me ngjyra në një produkt. Sidomos kur pikturë në thonjve natyrore veshje UV janë dukshëm më të qëndrueshme se krahasueshme polishes thonjve konvencionale. Quest rëndësi: thonjve duhet të paraqitet në formë, sipërfaqja e tij është e pastër dhe e thatë, për aderimin më të mirë, sipërfaqja është pak roughened, profesionistët përdorin për të një tampon përkatëse. Si një abetare për UV bojë termike një shtresë bazë është përdorur. Kjo si dhe termike bojë vetë të shërohet nën UV-dritë dhe të fitoj qëndrueshmëri dhe rezistencën e tyre për të shoku fizike. Parasysh se shtresa ngjitet, e cila është e formuar gjatë kurimin e basecoat nuk është ulur. Termo gel llak e llak UV termike aplikohet direkt mbi këtë shtresë.


Nënshkrimin për edhe më shumë shndrit dhe qëndrueshmëri

Si me çdo produkt xhel rekomandohet edhe për termik gjuetar fokash  termo gel llak e llak UV si një fund. I përshtatshëm për këtë qëllim është një pallto të lartë. Kjo zbatohet thinly në thonjve dhe shërimit për dy minuta nën llambës UV. Për shndrit maksimale në sipërfaqe është pastruar me fshesë dhe / ose të trajtohen me një vaj lustrim.

 Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€