Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Ne i kushtojmë se jo vetëm që është i përshtatshëm por të sigurt

Ju keni mundësinë të paguani nëpërmjet parapagesës, kartës së kreditit ose PayPal. Ju lutemi shikoni kushtet për opsionet e ndryshme të pagesës.

Parapagesa

Me parapagesë, ju mund të na bëni një pagesë paraprake. Në këtë rast, porosia juaj mund të përpunohet vetëm pasi pagesa juaj të jetë postuar në llogarinë tonë dhe të jetë përpunuar nga sistemi ynë. Kjo zgjat një ose dy ditë punë pasi të jetë marrë pagesa.

Nëse vendoni të bëni një transfertë me bankë, ju lutemi sigurohuni që të jetë përfshirë informacioni i mëposhtëm në pjesën e qëllimit të përdorimit. Numri juaj i klientit dhe/ose numri i porosisë tuaj është i rëndësishëm, pasi informacioni i pamjaftueshëm i transfertës mund të shkaktojë vonesa në proces të cilin ne nuk mund ta ndryshojmë. Nëse bëni një transfertë ndërkombëtare, ju lutemi përdorni kodin IBAN ose BIC. Informacioni i përshkruar i transfertës është i rëndësishëm për këtë lloj transferte si dhe për të garantuar përpunimin pa probleme.

Kartë krediti

Easy, të sigurt dhe të lehtë

Nëse doni të paguani me kartë krediti, thjesht vendosni të dhënat e kërkuara në formularin e kartës së kreditit. Porosia juaj dërgohet në departamentin tonë të transportit pasi të jetë verifikuar pagesa. Në dyqanin tonë ju mund të paguani vetëm me karta krediti VISA dhe MATERCARD. Pjesëmarrja në procedurën e sigurisë 3D është e detyrueshme, më shumë informacion rreth kësaj mund të merret nga banka ose kompania juaj e kartës së kreditit. Llogaria juaj e kartës së kreditit nuk ndryshohet derisa mallrat të jenë dërguar.

PayPal

Paguhet sicherererer

Nëse keni një llogari PayPal, ju mund ta përdorni llogarinë tuaj për të transferuar në mënyrë elektronike pagesën tek ne. Kjo është një mënyrë alternative më e shpejtë se transfertat bankare. Porosia juaj dërgohet në departamentin e transportit pasi sistemi ynë të ketë klasifikuar pagesën tuaj.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar