Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!

Kontakto Exclusive

Ju uroj kontakte telefonike?

Vetëm thirrje një numri të shërbimit tonë dhe ne do t'ju këshillojë në telefon në lidhje me shqetësimet tuaja.

Shko tek Shërbimit
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar