Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Adresa juaj e-mail
Konfirmo adresën tuaj e-mail
Get kupon tuaj

Përfitimet ekskluzive

  • oferta ekskluzive
  • Nded në informata
  • Këshilla dhe truket për Dizajn Nail
  • Ti e di si i pari

Regjistrohu për gazetën tonë. Çdo disa javë ne do t'ju dërgojmë promovime ekskluzive. Ju merrni informacion të dorës së parë në lidhje me nded dhe këshilla për një dizajn të përsosur gozhdë.

Vetëm të plotësoni formularin e vetëm në këtë faqe dhe të abonohen në gazetën tonë. Nëse ju të ndryshojë mendjen tuaj një ditë, ju mund të hyni direkt në këtë web site pa ceremoni.

Mos shkoni në ndonjë marrëveshje.

Informacioni juaj nuk do të zbulohet palëve të treta.

Për të konfirmuar e-mail adresën tuaj do të jepet pas dërgimit të suksesshëm të formës e-mail në të cilën ju duhet të klikoni mbi një lidhje për të përfunduar regjistrimin tuaj për newsletter nded.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar