Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Informacion i llogarisë.

info
Fjalëkalimi juaj duhet të përmbajë së paku 6 karaktere.

Adresa e faturimit

Dogana
info
Numri juaj i telefonit na nevojitet vetëm në rast të domosdoshmërisë eventuale për t'ju kontaktuar lidhur me porosinë tuaj.
     

Adresat e transportimit

Dogana
Shënim: Ju lutemi plotësoni vetëm fushat e mëposhtme, nëse adresa e dorëzimit është e ndryshme nga adresa e faturimit.
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar