Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 49 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Gel Llak 3 v 1 / Soak Off Gel Llak

Gjeni Soak Off Gel Llak -jet tuaja në shumë 506-je ngjyrash të ndryshme

pjepër
Matt
Matt
krem
Champagne
krem
Creme
Champagne
Creme
Champanger
bruz
pjepër
pjepër
Champagne
krem
patëllxhan
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër e Zezë | 15 ml
liquorice
Antrazit/Schwarz
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Schwarz | 1000 ml
liquorice
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Schwarz | 5 ml
vjollcë
Lilac
vjollcë
vjollcë
Lila
vjollcë
Lilac
Lila
vjollcë
vjollcë
Purple Glitter
NAIL-EON Gel Polonisht Charming Sun kissed the Ocean
NAIL-EON Gel Polonisht Charming Proof of Love
vjollcë
Lila
Lilac
vjollcë
Lilac
Ulëritës Purple
Violet Purple
Blauviolett
Purple-Light Blue
Lilac Ice Blue
Purple-Pink
Purple-Pink
Purple-Pink
Purple Rose
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dunkelviolett | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Violett | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Vjollcë | 15 ml
violet
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Tiefes Violett | 1000 ml
violet
Dunkelviolett
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Amarena | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dunkelviolett | 5 ml
Dark purpurtë
Dunkelviolett
NAIL-EON Gel Polonisht Charming Temptation in Purple
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Deep Purple | 15 ml
Dark purpurtë
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dunkelpink | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Errët Pink | 15 ml
violet
violet
Dark purpurtë
Violett
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Amarena | 15 ml
violet
violet
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Errët Purple | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Tiefes Violett | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dunkelpink | 1000 ml
Dark purpurtë
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Amarena | 5 ml
Violett
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Violett | 1000 ml
Violet rose
Dunkelgrau
gri
Lehta Gray
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Grau | 5 ml
Grau
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Schiefergrau | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Hellgrau | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Propozoj-gri | 15 ml
gri
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Grau | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Schiefergrau | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Gri Drita | 15 ml
Hellgrau
gri
Dunkelgrau
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Gri | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Hellgrau | 5 ml
Anthracite / Black
Anthracite / Black
Anthracite / Black
E gjelbër gri
Silver
Silver errët
argjendi
Silver errët
Dunkelsilber
NAIL-EON Gel Polonisht Charming Engagement Ring
Silver errët
Silber
Dritë Coral
të bardhë
Weiß
të bardhë
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Weiß | 5 ml
Dritë Coral
Weiß
Pambuk Ball
të bardhë
Pambuk Ball
Cream Color
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër e Bardhë | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Weiß | 1000 ml
Beige
Pambuk Ball
Blue Moon
Rain Purple
Silver Star
Black-White Light Yellow
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Regenbogenfarben | 5 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Rainbow Colors | YOUMAXX 15 ml
Zezë dhe e bardhë Blu
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Regenbogenfarben | 1000 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Rainbow Colors | YOUMAXX 1000 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Gold | 1000 ml
lilacs zezë dhe e bardhë
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Gold | 5 ml
Black White Red
Black White Purple
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Rainbow Colors | YOUMAXX 5 ml
Zezë dhe e bardhë e verdhë
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Ar | 15 ml
Cream Color
Cream Color
Cream Color
shumëngjyrësh
Multicolor
Regenbogen
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Gold Blue | 15 ml
shumëngjyrësh
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Goldblau | 5 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Goldblau | 1000 ml
shumëngjyrësh
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Çelik Blue | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Petrol Blau | 1000 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Blau | 1000 ml
Royal Blue
Royal Blue
blu
Nightshade Blue
blu
blu
NAIL-EON Gel Polonisht Charming Lilac Seduction
Blau
Blau
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Deep Sky Blue | 15 ml
Solanaceous Green
blu
Königsblau
Green Confusion
blu
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Blau | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Tiefes Himmelblau | 5 ml
Royal Blue
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Stahlblau | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Petrol Blue | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Petrol Blau | 5 ml
blu
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Tiefes Himmelblau | 1000 ml
blu
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Stahlblau | 1000 ml
Blau
Blue Violet
Blue Violet
Blue Violet
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dunkelblaugrau | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dark Blue Grey | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dunkelblaugrau | 5 ml
Blue-White
Sky Blue
Baby Blue
Tiki Blu
Lido Blu
Babyblau
Trashed Diamond
Sky Blue
Lido Blu
Baby Blue
Baby Blue
Sky Blue
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Blausilber | 5 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Blausilber | 1000 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Blue Silver | 15 ml
verdhë
verdhë
verdhë
verdhë
Gelb
Limone
Limone
verdhë
verdhë
Lemon
verdhë
Limone
Gold
Gold
Gold
Gold
Creme
Gold
Gold
Weißgrau
Champagner
Weißgold
e gjelbër
e gjelbër
e gjelbër
Grün/Beige
e gjelbër
e gjelbër
e gjelbër
e gjelbër
gëlqere
Grün
e gjelbër
e gjelbër
e gjelbër
e gjelbër
e gjelbër
Green-Yellow
Green-Yellow
Green-Yellow
jeshile e errët
Lemon
Lemon
Lemon
Brown Fawn
Purple Lilac
Kuqe e errët
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Olivgrün | 5 ml
Coral
gëlqere
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Olivgrün | 1000 ml
Blue-White
Aurora Green
Kaki-Beige
Blu dhe të bardhë me shkëlqim
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Ulliri | 15 ml
Claret-kuqe
Orange-Yellow
Olive
E gjelbër gri
Kaki-Beige
NAIL-EON Gel Polonisht Charming Scottish Highlands
Blaugrün
Dunkelblau
Turquoise
Türkis
Mint
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Bruz | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Eis Türkis | 5ml
Mint
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Eis Türkis |1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Türkis | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Türkis | 5 ml
Mint
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Ice Turquoise | 15 ml
Mint
Sky Blue
portokalli
Nektar pjepër
kajsi
Coral
mandarinë
mandarinë
Apricot
mandarinë
kajsi
Coral
Nektar pjepër
mandarinë
Coral
mandarinë
portokalli
portokalli
portokalli
mandarinë
Coral
kajsi
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Portokall | 15 ml
Nektar pjepër
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Orange | 5 ml
portokalli
Orange
portokalli
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Orange | 1000 ml
portokalli
Orange-Yellow
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Orangerot | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Orangerot | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Portokalli-kuqe | 15 ml
Fshatar Brown
Orange-Yellow
Blue-White
Kaki-Beige
kafe
kafe
Blu dhe të bardhë me shkëlqim
Claret-kuqe
Fshatar Brown
kafe
kafe
Purple-Pink
Hellbraun
Brown Fawn
Purple Lilac
Kuqe e errët
NAIL-EON Gel Polonisht Charming Sahara
NAIL-EON Gel Polonisht Charming Red Desert
gëlqere
bakrit
Grau
Fshatar Brown
Brown-Light Brown
Brown Fawn
Kupfer
Brown-drita e kuqe
Starlight
Light Brown
Light Brown
Bronze Star
Light Brown
Coral
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Apricot | 5 ml
Light Brown
Light Brown
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Apricot | 1000 ml
Hellbraun
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Kajsi | 15 ml
Light Brown
Midnight Purple
Dritë Coral
Meteoric Brown
altrosa
Sunrise
llokum
Magical Rust
Brown kuqe
Stellar Red
Dunkelbraun
jargavan e errët
Rostrot
Rot
Mary Bloody
Melone
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Lulekuqe | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Mohnrot | 5 ml
Cayenne
Salsa
Red Glitter
e kuqe
Salsa
Salsa
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Coral Red | 15 ml
Purpurrot
e kuqe
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Korallrot | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Mohnrot | 1000 ml
Bordeauxrot
Rubinrot
Cayenne
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër I kuq | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Korallrot | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Rot | 1000 ml
Mary Bloody
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Rot | 5 ml
Mary Bloody
Firestorm
Rot
e kuqe
Cayenne
Rot
e kuqe
e kuqe
e kuqe
Blu dhe të bardhë me shkëlqim
Red-Purple
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter I kuq | 15 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Rot | 5 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Rot | 1000 ml
Red-Pink
Red-Pink
Red-Pink
Red-Pink
Red-Pink
Red-Pink
Red-Pink
Coral
Coral
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Koralle | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Karavidhe | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Koral | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Hummer | 5 ml
Pink
Verbuar trëndafil
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Koralle | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Hummer | 1000 ml
Pink
Pink
Coral
Pink-Orange
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Rotbraun | 5 ml
carmine
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Kafe | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dunkelrot | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dunkelrotbraun | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Rotbraun | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Rubinrot | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Red Brown | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dunkelrotbraun | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Rubinrot | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Rubin | 15 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dunkelrot | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Vjollcë | 15 ml
Ruby
Weinrot
Peach kuqe e kaftë
Kuqe e errët
Fuchsia
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Hellrose | 5 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Dritë Rose | 15 ml
rozë
altrosa
Popsicle Pink
rozë
Rosa
rozë
rozë
rozë
altrosa
rozë
altrosa
Sunrise
rose
Fuchsia
Popsicle Pink
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Hellrose | 1000 ml
Rosa
rose
Rosa
Sunrise
rose
Fuchsia
Popsicle Pink
Pink / Gold
Pink / Gold
Pink / Gold
Rosa/Gold
Elderflower
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Rosa | 1000 ml
Ivory
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Rosé | 5 ml
Drita Pink
Santa Fe
Ivory
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Rosé | 1000 ml
Drita Pink
Elderflower
Santa Fe
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Rozë | 15 ml
Ivory
Hellrosa
Elderflower
Santa Fe
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Rosa | 5 ml
rozë
Drita Pink
rozë
Fuchsia
Pink
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Pink | 5 ml
Cosmopolitan
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Pink | 1000 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht pastër Rozë | 15 ml
Pink
Pink
Cosmopolitan
Pink
Pink
Pink
Pink
Pink
Cosmopolitan
Pink
vjollcë
Pink
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar