Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 49 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel termike

Gjeni Xhel termike-jet tuaja në shumë 50-je ngjyrash të ndryshme

Brown-pjell
Purple-Pink
Verë e kuqe-kuqe
Kuq dhe Pink
Red Lilac
Purple Lilac
Purple-Pink
Kaki-Tan
Red Far-kuqe
Purple-Light Blue
Orange-Yellow
Blu dhe të bardhë
Green-Yellow
Foshnja Blue dhe Bardhë
Red Brown Peach
Kuq dhe Pink
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Purple Lilac | 5 ml
Purple-Violet
Purple-violet
Lilac Ice Blue
Vylet-Nails Premium Pastel Termike ngjyrë xhel Purple-Light Blue |
Purple-Pink
Purple Rose
Purple-Pink
Purple-Pink
Purple Rose
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Purple-Pink | 5 ml
Lilac Ice Blue
Purple-Pink
Purple-Pink
Baby Blue dhe Bardhë
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Blue-White | 5 m
Green-Yellow
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Kaki-Tan | 5 ml
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Orange-Yellow | 5 ml
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Brown-Hazel | 5 ml
Brown-Light Brown
Brown-Tan
Bright kuqe-kafe
Brown kuqe-dritë
Red-Purple
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Red Lilac | 5 ml
Red-Purple
Kuq dhe Pink
Kuq dhe Pink
Kuq dhe Pink
Kuq dhe Pink
Vylet-Nails Premium Pastel Termike ngjyrë xhel Red Brown Peach | 5 ml
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Bordeaux-Kuqe | 5 ml
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Red larg-kuqe | 5 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar