Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Junho (Një listë nga Tatiana Gonçalves)

NDED xhel me ngjyrë pastele NDED xhel me ngjyrë pastele
1,58 € *
31,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE NDED xhel me ngjyrë PURE
2,78 € *
55,60 € / 100 ml
NDED xhel në ngjyrë neon Glow Blue | 5 ml NDED xhel në ngjyrë neon Glow Blue | 5 ml
9,79 € *
195,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE NDED xhel me ngjyrë PURE
3,18 € *
63,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Autumn Fuchsia | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Autumn Fuchsia | 5 ml
9,79 € *
195,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE NDED xhel me ngjyrë PURE
2,78 € *
55,60 € / 100 ml
NDED xhel në ngjyrë neon Glow Pink | 5 ml NDED xhel në ngjyrë neon Glow Pink | 5 ml
9,79 € *
195,80 € / 100 ml
NDED xhel në ngjyrë neon Glow Orange | 5 ml NDED xhel në ngjyrë neon Glow Orange | 5 ml
9,79 € *
195,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt Verdha | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt Verdha | 5 ml
9,79 € *
195,80 € / 100 ml
Fragmente guaskash për thonj Vanilje Fragmente guaskash për thonj Vanilje
0,57 € *
0,11 € / 100 g
-52%
Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës 15 ml Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës 15 ml
15,79 € *
105,27 € / 100 ml
Limë lustruese për shumë shkëlqim Limë lustruese për shumë shkëlqim
1,38 € *
1,38 € / 1000 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar