Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Karriera juaj

Risitë dhe kërkimet na kanë sjellë jo vetëm gamën më të madhe të produkteve në botë, por edhe produktet e pajisjet e dizenjimit të thonjve të zhvilluara nga ne që janë tejet të përparuara për kohën në lidhje me cilësinë dhe sigurinë e produktit.

T'u bashkuar me ekipin nded

Puna me copa është një fjalë e panjohur për ne, dhe ne i vëmë rëndësi të madhe kënaqjes së punonjësve tanë. Të gjithë janë të rëndësishëm këtu, pavarësisht pozicionit. A doni të bëheni pjesë e familjes nded?

Shop tuaj Online - by nded

Mund të doni të hapni një dyqan në internet, por nuk dini se si ta bëni këtë saktësisht ose se çfarë produktesh të ofroni. Na lejoni ne që t’ju ndihmojmë. Ne ju ofrojmë mundësinë të krijoni suksesin tuaj me produktet tona.

Studio e saj vetë - by nded

Ju jeni një dizenjatore e trajnuar e thonjve ose po përgatiteni të bëheni një e tillë, dhe doni ta ndani artin tuaj të dizenjimit të thonjve me botën. Nëse është kështu, duhet të hapni një studio. Produktet dhe ndihma jonë mund t'ju ndihmojnë të realizoni ëndrrën tuaj!

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar